LA CARPA: De 400 m2. De forma circular, àmplia, climatitzada i amb equip de llums i so. A punt per a qualsevol celebració encara que sigui amb gran aforament. És el nostre edifici més singular.

LA PLAÇA: Punt neuràlgic de les nostres colònies. Tot els edificis s'articulen al seu voltant per a fer-nos present que emmig de la  omnipresent natura tenim el cómode aixopluc de la civilització. És símil de qualsevol poblet colindant.

LES HABITACIONS: 1 de 40, 1 de 26, 1 de 22, 2 de 16, 2 de 10, 3 de 8 i una de 6 places. Capacitat total de 170 places, ben compartimentades, que faciliten en gran manera la convivència de grups de diferents edats.

CAMP D'ESPORTS: Indispensables per al creixement i desenvolupament físic dels nostres menuts visitants, disposem de camp de fútbol, bàsquet i voleibol. A més, si el temps ho permet, podem anar a banyar-nos a la piscina.

espais
activitats
situació

ZONES ESBARJO: Diferents espais en plena natura i al voltant de la casa que faran les delícies de la mainada, sobretot la zona  de jocs emmig del bosc. També disposem d'una àmplia terrassa coberta amb una carpa.

Disposem d'un menjador amb cuina pròpia de 180 places distribuïdes en dues sales contigües. A l'altre costat del parking (apte per a autobusos) hi ha l'edifici de la sala de tallers, de 220 m2 convertible en quatre sales.  Equipaments habituals de megafonia, tv, wifi...

contacte